![]() |
|
|||
|
İstek ve
Şikayetleriniz için Bizimle
BURADAN İletişim
Kurabilirsiniz. Portal | Haberler | Eğitim | Cep | Msn | Komik Şeyler | Kadınlar Kulübü | Müzik | Sinema | Firma Rehberi | Sosyal Gruplar |
||||
|
|
||||
| ||||||||
|
|
|
Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Bütün Forumları okunmuş kabul et | Kelimeler |
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri |
|
|
#1 |
|
|
2010 FIFA Dünya Kupası
![]() 2010 FIFA Dünya Futbol Şampiyonası (veya 2010 Dünya Kupası) final maçlarının 2010 yılında Güney Afrika Cumhuriyeti'nde yapılması kararlaştırılan FIFA Dünya Kupası finalleridir. Bu sayede bu kupa ilk kez Afrika kıtasında düzenlenmiş olacaktır. Güney Afrika'nın tercihi [değiştir] FIFA, 2010 Dünya Kupası'nın daha önceden hiç bu kıtada yapılmamış olan Afrika kıtasından bir ülkenin seçileceğini açıkladı. Bu sayade bu büyüklükte bir organizasyon ilk kez bu kıtada yapılacak oldu. İlk olarak 5 ülke ev sahibi olmak için aday oldu. Güney Afrika, Mısır, Fas ve Libya ile Tunus birlikte olmak üzere dört farklı aday oldu. 2004 yılında Libya ve Tunus elendi. 15 Mayıs 2004 tarihinde yapılan son oylama ile Güney Afrika ev sahibi olarak seçildi. Maskot [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] 2010 Dünya Kupası’nda yeni maskotun adı, Güney Afrika’nın uluslararası plaka işareti olan ‘ZA’ ile 2010 yılına atıfta bulunmak amacıyla, birçok yerli dilinde ‘10’ anlamına gelen ‘KUMİ’den oluştu Stadyumlar Toplam 10 farklı stadyumda oynanacak maçlar için 5 yeni stadyum yapılacaktır. FIFA resmi olarak 17 Mart 2006 günü finallerin oynanacağı stadyumları açıklamıştır. Şehir Stadyum Kapasite [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] 44.000 [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] 68,000 [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] 70,000 [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] 94,700 [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] 60,000 [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] 45,000 [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] 45,000 [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] 50,000 [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] 52,000 [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] 40,000 Kura Çekimi Dünya Kupası Grup Kuraları 4 Ekim 2009 Kapstadt'da çekilecekdir. Ev sahibi Güney Afrika Cumhuriyeti seri başı olarak A Grubunu yer alacakdır. Üyeyseniz Giriş Yapın Üye Değilseniz Kayıt Olunuz.
Merhaba Ziyaretçi :) Benim İmzamı Üye Olmadan Göremezsin Görmek İstersen BURAYI TIKLA Üye ol ve TürkForum Ailemize Sende Katıl... Ben TÜRK'üm ve Şiddetle Bu Siteyi Tüm Arkadaşlarına Önermeni İstiyorum. |
|
|
|
| Sitemizi beğendiyseniz eğer, tüm sevdiklerinize tavsiye etmeniz bir vazifedir. BURAYI TIKLAYIN ve Tüm Sevdiklerinizi Aramıza Çağırın. | Bu konuyu çok mu beğendin? Eee ne duruyorsun! Sadece Bu Konunun Linkini Arkadaşınıza E-Posta ile gönderebilirsiniz. Bu sayede arkadaşınızda sitemizden İstifade edebilir. | Ücretsiz 50 MB boyutlu Mynet Blog Servisinden yeni bir blog sitesi almak için Tıkırdatınn! | Gmail Hesabınız Varsa Google Reader (Okuyucu) ile sitemizdeki tüm içeriği anlık olarak izlemek için Tıkırdatın | Sitemizdeki 300.000 üyeye niye selam vermiyorsun? Tıkırdat bakalım üyelerimizle selamlaş :) |
| Sitemizde Full Paylaşım YASAKTIR!!! Ücretsiz dağıtılan, Demo, Freeware, Shareware, GNU/GPL Paylaşımlar Yapılabilir. Full Paylaşım Ekleyenler Sitemizden Uzaklaştırılacaktır. Yöneticilerimiz her gün 1000'lerce konuyu incelemektedir. Lütfen, sitemiz içinde yasal olmayan paylaşımları buradan bize bildiriniz. | ||||
|
|
#2 |
|
|
O Dünya Kupası Bizim Olacak Inanıyorum
![]()
Merhaba Ziyaretçi :) Benim İmzamı Üye Olmadan Göremezsin Görmek İstersen BURAYI TIKLA Üye ol ve TürkForum Ailemize Sende Katıl... Ben TÜRK'üm ve Şiddetle Bu Siteyi Tüm Arkadaşlarına Önermeni İstiyorum. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
İnşallah Kardeşim İnşallah...
![]()
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
teşekkürler arkadaşlar sagolun
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
İnşallah O Kupayı Kazanırız... Aslında Bunla İsgiili kampanylar yappılabilir işte futbolculara kazanırsak prim vermek amacıyla ama olmaz bence dimi
![]() ![]()
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| 2010, 2010, dünya, dünya, FİFA, FİFA, kupası, kupası |
| Konu Seçenekleri | |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| GaLaTaSaRaY FaN KuLüBü | ŞaNLı_TÜRK | Spor Fan Kulüpleri | 454 | 08-31-2009 12:53 AM |
| Ölüm ve Sonrası | _Dragons_Devil_ | Dini Bilgiler | 4 | 12-09-2008 03:15 PM |
| Ronaldo'nun Hedefi 2010 Dünya Kupası | EsaS_TÜRK | Dünya Kupası | 0 | 10-29-2008 03:00 PM |
| 2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri | EsaS_TÜRK | Dünya Kupası | 0 | 10-29-2008 02:56 PM |
| GaLaTaSaRaY FaN CLuP | ____Nonstop____ | Forum Çöplüğü | 1 | 02-28-2008 06:22 PM |
|
|
|
Telif Hakları vBulletin v3.8.2 © 2000-2010 |
TürkForum'un Kurucusu Mehmet NAZLICA'dır. Site içeriğini Kaynak Göstermek Şartıyla kullanmanız serbesttir. Forumun Tüm Hakları Şerefli Türk Milletine Aittir. Varlığımız Müslüman Türk Varlığına Armağan Olsun |