![]() |
|
|||
|
Atatürk Resimleri |
||||
|
İstek ve
Şikayetleriniz için Bizimle
BURADAN İletişim
Kurabilirsiniz. Portal | Haberler | Eğitim | Cep | Msn | Komik Şeyler | Kadınlar Kulübü | Müzik | Sinema | Firma Rehberi | Sosyal Gruplar |
||||
|
|
||||
| ||||||||
|
|
|
Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Bütün Forumları okunmuş kabul et | Kelimeler |
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri | Konuyu Değerlendir |
|
|
#1 |
|
|
Merhabalar Arkadaşlar,
Forumumuzun kurucusu ve değerli dostum Mehmet'in hepinize selamları var. Yeni yılın hepinize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyor. Bu vesileyle bende yeni yılınızı kutlar 2009 yılının sağlık, mutluluk, başarı ve huzur getirmesini dilerim. İyi forumlar. Lütfen sitemizden aldığınız tüm konuları KAYNAK gösteriniz... |
|
| Sitemizi beğendiyseniz eğer, tüm sevdiklerinize tavsiye etmeniz bir vazifedir. BURAYI TIKLAYIN ve Tüm Sevdiklerinizi Aramıza Çağırın. | Bu konuyu çok mu beğendin? Eee ne duruyorsun! Sadece Bu Konunun Linkini Arkadaşınıza E-Posta ile gönderebilirsiniz. Bu sayede arkadaşınızda sitemizden İstifade edebilir. | Ücretsiz 50 MB boyutlu Mynet Blog Servisinden yeni bir blog sitesi almak için Tıkırdatınn! | Gmail Hesabınız Varsa Google Reader (Okuyucu) ile sitemizdeki tüm içeriği anlık olarak izlemek için Tıkırdatın | Sitemizdeki 300.000 üyeye niye selam vermiyorsun? Tıkırdat bakalım üyelerimizle selamlaş :) |
| Sitemizde Full Paylaşım YASAKTIR!!! Ücretsiz dağıtılan, Demo, Freeware, Shareware, GNU/GPL Paylaşımlar Yapılabilir. Full Paylaşım Ekleyenler Sitemizden Uzaklaştırılacaktır. Yöneticilerimiz her gün 1000'lerce konuyu incelemektedir. Lütfen, sitemiz içinde yasal olmayan paylaşımları buradan bize bildiriniz. | ||||
|
|
#2 |
|
Guest
|
Bizde Onun Senin ve Tüm Turkforum'un Yeni Yılını Kutluyoruz Abicim
![]() |
|
|
|
#3 |
|
ALEM'in UYURGEZER'i
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2006
Blog Başlıkları: 10
Ettiği Teşekkür: 466 917 Yazısında 1474 Üyeden Teşekkür Aldı Tecrübe Puanı: 681
Rep Puanı: 64822
Rep Derecesi:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aleykümselam
Bizlerde REİS'in yeni yılını en içten dileklerle kutlar, sağlıklı, mutlu ve nice seneler dileriz.. Erkan abi, seninde yeni yılını kutlar, sağlıklı, mutlu ve nice seneler dilerim. Tüm Forumun yeni yılı kutlu olsun. ![]()
Copyright, Tüm Hakları Saklıdır. © [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...].. __________________________________ INSOMNIA26 Herşey Bir Güne Gelir! Cesaret İnsanı.ZAFERE.. Kararsızlık.TEHLİKEYE.. Korkaklık ise.ÖLÜME.GÖTÜRÜR. Güneşi Kaybettiniz Diye Ağlarsanız, Yıldızlarıda Kaybedersiniz, Hevesiniz Peşinde Değil, ..HEDEFİNİZ PEŞİNDE KOŞMAYI BİLMELİSİNİZ..! Farkedilmek İçin Fark Yapmak, Fark Yapmak İçin Meydan Okumak Gerekir, FARKIMIZ TARZIMIZ BİZİM..TÜRK FORUM..OLMAMIZDANDIR. --------------------------------------------------- ||1.000.000 TÜRK Burada, Bir Arada|| TÜRK. .FORUM ||-BİR..DEVLETTİR-|| --------------------------------------------------- Ben TÜRK'üm ve Şiddetle Bu Siteyi Tüm Arkadaşlarına Önermeni İstiyorum. Konu UYURGEZER tarafından (12-31-2008 Saat 07:10 PM ) de değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() ![]() Üyelik Tarihi: Jul 2007
Blog Başlıkları: 15
Ettiği Teşekkür: 720 272 Yazısında 375 Üyeden Teşekkür Aldı Tecrübe Puanı: 330
Rep Puanı: 31674
Rep Derecesi:
Çok sağolsun abimiz..
![]() aynı sekilde bizde Alemadamımızın,senin erkan abicim yeni yılınızın; sağlık mutluluk başarı ve huzur içinde bir yıl gecirmesini diliyoruz Nice yıllara hep beraber inş. ![]()
"Her şey dün gibi inan gelir geçer.. Bilemezsek kıymeti hayat bizi içer.." "Bu benim gurur gecem görsün cümle alem.. Yıkamaz kimse inan kalbimdir benim kalem.. İşte uzattığım sana yeminli elim.. Sımsıkı tut ki bu yolda düşmeden yürüyelim...." ![]() " SONSUZLUK : ) - ( : PERİ_KIZI " " Hayatıma giren herkese..Yaşanmış herşeye..Teşekkürler büyüyorum sizinle.. "
Ben TÜRK'üm ve Şiddetle Bu Siteyi Tüm Arkadaşlarına Önermeni İstiyorum. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
SADRAZAM
![]() ![]() Üyelik Tarihi: Sep 2007
Blog Başlıkları: 4
Ettiği Teşekkür: 155 49 Yazısında 65 Üyeden Teşekkür Aldı Tecrübe Puanı: 403
Rep Puanı: 38850
Rep Derecesi:
Çok Sağolsun...
Bizde Onun Yeni Yılının Güzel Geçmesini Diliyoruz... Çabucak Teskeresini Alsın Gelsinİnşallah Kazasız Belasız... |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| alemadam'danyeni, alemadam'danyeni, mesajı, mesajı |
| Konu Seçenekleri | |
| Bu Konuyu Değerlendir | |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Dev Program Arşivi Offİce+Ses+Vİdeo+antivirüs+güvenlik+Grafİk+Resİm+W İndows vs | KяaL вєηiм ™ | Diğer Programlar | 41 | 06-10-2009 08:54 AM |
| Kurtlar Vadisi PUSU Tüm Bölümleri Full:Her Hafta Guncel.45.Bölüm Eklendi | sinanfurkan | Kurtlar Vadisi Pusu | 20 | 04-22-2009 02:11 AM |
| 40 Yıl Önce 40 Yıl Sonra[Tanıtım] | EsaS_TÜRK | Müzik | 0 | 12-21-2008 01:13 PM |
| Kuran'daki 50 Bin Yıldan Oluşan Günlerin (Mearic 4. ayet) Sırrı ve Yeni Mucizeler | T.TAŞPINAR | Dini Bölüm | 0 | 07-05-2008 09:35 PM |
| Erkekler bunları mutlaka yapmalı ... | büşr@ | Sağlık | 9 | 06-16-2008 08:31 PM |