![]() |
|
|||
|
+
Msn Messenger + Msn Space + Msn Avatarları + Msn Smiley ve İfadeleri + Msn Arkaplanları + Msn Göz Kırpmaları Wink + Msn Nickleri Nikleri + Msn Programları + Msn Yamaları |
||||
|
İstek ve
Şikayetleriniz için Bizimle
BURADAN İletişim
Kurabilirsiniz. Portal | Haberler | Eğitim | Cep | Msn | Komik Şeyler | Kadınlar Kulübü | Müzik | Sinema | Firma Rehberi | Sosyal Gruplar |
||||
|
|
||||
| ||||||||
|
|
|
Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Bütün Forumları okunmuş kabul et | Kelimeler |
| Kelimeler: cooll sender full |
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri | Konuyu Değerlendir |
|
|
#1 |
|
|
Cool Sender 2
![]() Mail gönderimi yaparken tavsiye edilenler 1- From Name yani gönderen kişi olarak gözükecek bölüme iyi bir slogan olması ,, 2-’Gönderenin maili’ ve ’Yanıt Adresi’ne yazacağınız email adresi daha az kullandığınız bir email adresi olmalı sebebi ise gönderim yaparken Engellenen veya kapanmış adreslerin hepsi bu adrese geri gelecektir ve mail kutunuzda inanılmaz bir şişklik ve devamı gelen günlerde yoğun gereksiz rahatsız eden bir trafik olacaktır 3-Konu başlığınız çok seçici ve ana fikri yansıtan ayrıca emailin okunması için merak uyandıran bir başlık olmalı 4-Konu yani metin yazacağınız bölge ise en önemli aşamadır 5-Mutlaka metninizin altına email listemizden çıkmak istiyorsanız bizi bilgilendiriniz gibi bir not düşün,böylelikle rahatsız olabilecek email sahiplerini listenizden çıkartınız 6-Konuya internet adresinizi yazacak iseniz kesinlikle sitenizin başında bulunan www 7-Gitmeyen bazı emailler bize kapanmış veya kullanılmayan email izlenimi yaratır ancak bazı sunucular tarafından email gönderimi Bloke (Engellenme) edilmektedir # Mail gönderme programını belirli saatler arasında durdurunuz
# İnternetinizi kapatıp 5 dakika sonra tekrar açınız # Konu başlığınızı değiştiriniz # Sloganlarda değişiklik yapınız # İçerikte değişiklik yapınız Code:
http://rapidshare.com/files/264791544/Cool_Sender_2.0_Tam_Surum.rar Geleceğin İçin Aşk Hayatını ve Kariyerini Burcuna Göre Öğrenmek İçin TIKLA!!! Üyeyseniz Giriş Yapın Üye Değilseniz Kayıt Olunuz. Mynet Blog Servisi Blog Sitenizi Hemen Oluşturun, Size Özel Bir Siteniz Olsun. Konu Mustafa tarafından (08-08-2009 Saat 02:10 PM ) de değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| Sitemizi beğendiyseniz eğer, tüm sevdiklerinize tavsiye etmeniz bir vazifedir. BURAYI TIKLAYIN ve Tüm Sevdiklerinizi Aramıza Çağırın. | Bu konuyu çok mu beğendin? Eee ne duruyorsun! Sadece Bu Konunun Linkini Arkadaşınıza E-Posta ile gönderebilirsiniz. Bu sayede arkadaşınızda sitemizden İstifade edebilir. | Ücretsiz 50 MB boyutlu Mynet Blog Servisinden yeni bir blog sitesi almak için Tıkırdatınn! | Gmail Hesabınız Varsa Google Reader (Okuyucu) ile sitemizdeki tüm içeriği anlık olarak izlemek için Tıkırdatın | Sitemizdeki 300.000 üyeye niye selam vermiyorsun? Tıkırdat bakalım üyelerimizle selamlaş :) |
| Sitemizde Full Paylaşım YASAKTIR!!! Ücretsiz dağıtılan, Demo, Freeware, Shareware, GNU/GPL Paylaşımlar Yapılabilir. Full Paylaşım Ekleyenler Sitemizden Uzaklaştırılacaktır. Yöneticilerimiz her gün 1000'lerce konuyu incelemektedir. Lütfen, sitemiz içinde yasal olmayan paylaşımları buradan bize bildiriniz. | ||||
|
|
#2 |
|
|
Paylaşım İçin Teşekkürler.
Rar Şifresini Code İçine Almayı Unutma
Geleceğin İçin Aşk Hayatını ve Kariyerini Burcuna Göre Öğrenmek İçin TIKLA!!!
Merhaba Ziyaretçi :) Benim İmzamı Üye Olmadan Göremezsin Görmek İstersen BURAYI TIKLA Üye ol ve TürkForum Ailemize Sende Katıl... Ben TÜRK'üm ve Şiddetle Bu Siteyi Tüm Arkadaşlarına Önermeni İstiyorum. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
hocam öncelikle eline ve emeğine sağlık. başıma bişey gelmesin diye de korkuyorum açıkcası. lisanslamadan dolayı falan?
Geleceğin İçin Aşk Hayatını ve Kariyerini Burcuna Göre Öğrenmek İçin TIKLA!!! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
çok teşekkürler kardeşim güzel bir paylaşım olmuş
Geleceğin İçin Aşk Hayatını ve Kariyerini Burcuna Göre Öğrenmek İçin TIKLA!!! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| cool sender, cool sender, full surum, full surum, mail, mail, toplu, toplu |
| Konu Seçenekleri | |
| Bu Konuyu Değerlendir | |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| 1 Milyon Adet Serial | UYURGEZER | Drivers / Serial | 49 | 03-28-2010 03:48 PM |
| Dev Cep Arşivi Ne Ararsan Var..! | babbaa | Nokia Oyunları | 60 | 12-09-2009 09:13 PM |
| Yaşasın Teklink Ölsün R a p i d full oyunlar tek link....tamm 100 oyun bol resim | İNTİKAM_T.İ.M | Diğer Oyunlar | 7 | 08-11-2008 09:39 AM |
| Yaşasın Teklink Ölsün R a p i d full oyunlar tek link | İNTİKAM_T.İ.M | Diğer Oyunlar | 0 | 07-25-2008 01:48 PM |