![]() |
|
|||
|
+
Dini Bölüm + Hz. Muhammed (sav) + Oruç Namaz + Kur'an-ı Kerim + Dini Sohbet + Sahabe - İslam Alimleri + Ahir Zaman, Ahiret + Mübarek Gün ve Geceler + Hac Ümre Rehberi |
||||
|
İstek ve
Şikayetleriniz için Bizimle
BURADAN İletişim
Kurabilirsiniz. Portal | Haberler | Eğitim | Cep | Msn | Komik Şeyler | Kadınlar Kulübü | Müzik | Sinema | Firma Rehberi | Sosyal Gruplar |
||||
|
|
||||
| ||||||||
|
|
|
Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Bütün Forumları okunmuş kabul et | Kelimeler |
| Kelimeler: dusun ve sukret |
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri | Konuyu Değerlendir |
|
|
#1 |
|
|
DÜŞÜN VE ŞÜKRET...
Düşün ve Şükret ! Allah’ın sana bahşettiği nimetleri düşün ! Sağlıklı bir beden, Güvenli bir vatan, Yeterince gıda ve giysiler, İhtiyacın olan hava, su ... Ve daha neler, neler !?.. Düşün ve Şükret ! Dünya senin !. Fark edebiliyor musun ? Hayat senin !. Kavrayabiliyor musun ? Her türlü nimet senin !. şükredebiliyor musun ? Düşün ve Şükret !. Eksik olan ne ?.. Gören gözlerin, Konuşan dilin, dudakların, İşiten kulakların, Ellerin, ayakların var !.. Düşün ve Şükret ! Ayaklarının üzerinde yürümek kolay iş midir ? Bacakların üzerinde durmak kolay iş midir ? Çalışmayan nice ayaklar, kesilen nice bacakları düşün !.. Doyasıya uyumak kolay iş midir ? Acıyla kıvranan, kapanmayan nice gözleri düşün ! Mideyi yiyeceklerle doldurmak, yada kana kana su içmek kolay iş midir ? Yemek yiyemeyen, su içemeyen nice hastaları düşün !.. Düşün ve Şükret !.. Sesleri işitmeni düşün; sağırlıktan korunmuşsun. Görme özelliğini düşün ; Körlükten korunmuşsun. Akıl nimetini düşün ; delilikten korunmuşsun. Yalnız görme ya da işitme özelliğini, Tonlarca altınla değişir misin ? Ellerin, ayakların karşılığında Nâdide mücevherleri kabul eder misin ? Bil ki sen, sayılamayacak kadar çok nimetlere ve özelliklere sahipsin. Fakat bunların farkında değilsin. Bunun için hep sıkıntı, üzüntü ve ümitsizlik dalgaları arasında kıvranıp duruyorsun. Oysa sıcak ekmeğin, Soğuk suyun, Doyasıya uykun, Ve gıpta edilecek sağlığın var... Bunlara şükretmelisin. Düşün ve Şükret !.. Ele geçiremediklerini düşünüp üzüleceğine, Kaybettiğin maddi değerler için huzursuz olacağına, Elinde olanlar için şükretmelisin !.. Çünkü mutluluğun anahtarı senin elinde !.. Zira nimetlerin devamı ; Şükürle olur. Huzur ve mutluluk ; Şükürle olur. Rabbim bizleri her daim şükredenlerden eylesin. alıntıdır >>> Mp3 İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN >>> Onlline Film İzlemek ve İndirmek İçin TIKLA!!! Üyeyseniz Giriş Yapın Üye Değilseniz Kayıt Olunuz. Mynet Blog Servisi Blog Sitenizi Hemen Oluşturun, Size Özel Bir Siteniz Olsun. |
|
|
|
| Sitemizi beğendiyseniz eğer, tüm sevdiklerinize tavsiye etmeniz bir vazifedir. BURAYI TIKLAYIN ve Tüm Sevdiklerinizi Aramıza Çağırın. | Bu konuyu çok mu beğendin? Eee ne duruyorsun! Sadece Bu Konunun Linkini Arkadaşınıza E-Posta ile gönderebilirsiniz. Bu sayede arkadaşınızda sitemizden İstifade edebilir. | Ücretsiz 50 MB boyutlu Mynet Blog Servisinden yeni bir blog sitesi almak için Tıkırdatınn! | Gmail Hesabınız Varsa Google Reader (Okuyucu) ile sitemizdeki tüm içeriği anlık olarak izlemek için Tıkırdatın | Sitemizdeki 300.000 üyeye niye selam vermiyorsun? Tıkırdat bakalım üyelerimizle selamlaş :) |
| Sitemizde Full Paylaşım YASAKTIR!!! Ücretsiz dağıtılan, Demo, Freeware, Shareware, GNU/GPL Paylaşımlar Yapılabilir. Full Paylaşım Ekleyenler Sitemizden Uzaklaştırılacaktır. Yöneticilerimiz her gün 1000'lerce konuyu incelemektedir. Lütfen, sitemiz içinde yasal olmayan paylaşımları buradan bize bildiriniz. | ||||
|
|
#2 |
|
|
harika şükürler olsun RABBİME
>>> Mp3 İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN >>> Onlline Film İzlemek ve İndirmek İçin TIKLA!!!
Merhaba Ziyaretçi :) Benim İmzamı Üye Olmadan Göremezsin Görmek İstersen BURAYI TIKLA Üye ol ve TürkForum Ailemize Sende Katıl... Ben TÜRK'üm ve Şiddetle Bu Siteyi Tüm Arkadaşlarına Önermeni İstiyorum. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Merhaba Ziyaretçi :) Benim İmzamı Üye Olmadan Göremezsin Görmek İstersen BURAYI TIKLA Üye ol ve TürkForum Ailemize Sende Katıl... Ben TÜRK'üm ve Şiddetle Bu Siteyi Tüm Arkadaşlarına Önermeni İstiyorum. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| Yok |
| Konu Seçenekleri | |
| Bu Konuyu Değerlendir | |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Beşeri Tıbbi Ürünler Ambalaj ve Etiketleme Yönetmeliği | Mustafa | Koruyucu Sağlık Hizmetleri | 1 | 03-11-2009 06:39 PM |
| Resident Evil 1 - 2 - 3 - 4 Ve 5'in (Açıklama)Bütün Oyunları Buyrun(!''EsaS_TÜRK''!) | EsaS_TÜRK | Action-Adventure-Rpg-3rd Person Shooter | 62 | 03-10-2009 06:26 PM |
| WinX Club | derebeyi | Galeri Bölümü | 71 | 12-06-2008 11:12 AM |
| Bediüzzaman Hazretlerine Dil Uzatan Haysiyetsizlere 1 | asi arslan | Dini Bölüm | 7 | 07-07-2008 09:23 PM |
| Allah'ın isimleri (Esmâul Husnâ) | _Dragons_Devil_ | Dini Bilgiler | 5 | 05-18-2008 12:53 PM |
|
Telif Hakları vBulletin v3.8.2 © 2000-2010 |
TürkForum'un Kurucusu Mehmet NAZLICA'dır. Site içeriğini Kaynak Göstermek Şartıyla kullanmanız serbesttir. Forumun Tüm Hakları Şerefli Türk Milletine Aittir. Varlığımız Müslüman Türk Varlığına Armağan Olsun |