![]() |
|
|||
|
+
Tatil Merkezleri + Tatil Yöreleri Turistik Mekanlar + Otel Rehberi Otel Tanıtımları + Tatil Köyleri + Pansiyonlar + Seyahat Acentaları + Tatil Sohbet + Yurt İçi Tatil Merkezleri Tanıtım + Yurt Dışı Tatil Merkezleri Tanıtım |
||||
|
İstek ve
Şikayetleriniz için Bizimle
BURADAN İletişim
Kurabilirsiniz. Portal | Haberler | Eğitim | Cep | Msn | Komik Şeyler | Kadınlar Kulübü | Müzik | Sinema | Firma Rehberi | Sosyal Gruplar |
||||
|
|
||||
| ||||||||
|
|
|
Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Bütün Forumları okunmuş kabul et | Kelimeler |
| Kelimeler: the marmara otel |
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri |
|
|
#1 |
|
|
![]() ![]() AÇIKLAMALAR:... The Marmara Otel Istanbul’da kalan misafirler, super luks bir konaklama tecrube edecekler.The Marmara Istanbul’un konuk tatmini ve ustun hizmet standartlarina bagliligi, odalarin duzeni ve gorunumundeki her detaya gosterilen dikkatte kendini belli etmektedir. Her odada kablolu televizyondan direkt aramali telefona, sac kurutma makinesinden guvenlik kasasina kadar genis bir hizmet yelpazesi ve ozenle yerlestirilmis olanaklar mevcuttur. Konuklar, bircogu panoramik Istanbul ve Bogaz manzarali 2 Club Kati, 16 Junior Suit, 2 Executive Suit ve 2 Presidential Suit’in de iclerinde bulundugu 367 luks odadan birini secebilirler. The Marmara Istanbul, is icin seyahat edenlerin daha ozel ihtiyaclari oldugunu biliyor. Bu nedenle misafir odalarimizda, is icin seyahat edenlerin de aradiklarini bulmalari ve her turlu hizmete aninda erisebilmeleri icin laptop baglantilari, ses postasi mesaj servisi, ve hatta kucuk toplantilar duzenleyebileceginiz bir alan bile bulunmaktadir. Yuksek kaliteli servis ve en son teknolojik standartlarinin odanizda bulunmasinin yani sira The Marmara Istanbul ozellikle is seyahatinde olanlar icin siparis uzerine cesitli hizmetler de sunuyor. The Marmara Istanbul konuklarina baska hic bir yerde bulamayacaklari istisnai konfor ve hizmeti, bir ayricaliklar dunyasini vaad ediyor. Avrupa’nin en guzel otellerinin gelenegini surduren Tha Marmara Istanbul, prestijli bir konaklama sunuyor. The Marmara Istanbul’da kalan konuklar, Istanbul’un kalbindeki hareketli kultur ve ticaret merkezi Taksim’de luks bir konaklamanin tadini cikariyorlar. Istanbul’un yedi tepesinden en yukseginin ustune kurulmus The Marmara Istanbul, misafirlere, Bogaz’i, Harem’i ve bunlara ek olarak Marmara Denizini kapsayan, gozun gorebilecegi en genis alan boyutlarinda bir manzara sunuyor. The Marmara Istanbul is dunyasinin en cok tercih ettigi otellerden biridir. 14-50 kisilik alti (6) toplanti salonundan olusan Toplanti & Is Merkezi, size dinamik ve hareketli bir calisma ortami sunuyor. Toplanti odalarinda, her turlu sunumlarinizi kolaylikla yapabileceginiz teknik imkanlar ve dogal isikli aydinlatma mevcuttur. Toplanti & Is Merkezi’nin eksiksiz olanaklari, rakipsiz yemek ve icecek servisiyle ve The Marmara Istanbul’un sartsiz musteri tatmini prensibiyle mukemmellige ulasiyor. >>> Mp3 İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN >>> Onlline Film İzlemek ve İndirmek İçin TIKLA!!! Üyeyseniz Giriş Yapın Üye Değilseniz Kayıt Olunuz. Mynet Blog Servisi Blog Sitenizi Hemen Oluşturun, Size Özel Bir Siteniz Olsun.
Merhaba Ziyaretçi :) Benim İmzamı Üye Olmadan Göremezsin Görmek İstersen BURAYI TIKLA Üye ol ve TürkForum Ailemize Sende Katıl... Ben TÜRK'üm ve Şiddetle Bu Siteyi Tüm Arkadaşlarına Önermeni İstiyorum. |
|
|
|
| Sitemizi beğendiyseniz eğer, tüm sevdiklerinize tavsiye etmeniz bir vazifedir. BURAYI TIKLAYIN ve Tüm Sevdiklerinizi Aramıza Çağırın. | Bu konuyu çok mu beğendin? Eee ne duruyorsun! Sadece Bu Konunun Linkini Arkadaşınıza E-Posta ile gönderebilirsiniz. Bu sayede arkadaşınızda sitemizden İstifade edebilir. | Ücretsiz 50 MB boyutlu Mynet Blog Servisinden yeni bir blog sitesi almak için Tıkırdatınn! | Gmail Hesabınız Varsa Google Reader (Okuyucu) ile sitemizdeki tüm içeriği anlık olarak izlemek için Tıkırdatın | Sitemizdeki 300.000 üyeye niye selam vermiyorsun? Tıkırdat bakalım üyelerimizle selamlaş :) |
| Sitemizde Full Paylaşım YASAKTIR!!! Ücretsiz dağıtılan, Demo, Freeware, Shareware, GNU/GPL Paylaşımlar Yapılabilir. Full Paylaşım Ekleyenler Sitemizden Uzaklaştırılacaktır. Yöneticilerimiz her gün 1000'lerce konuyu incelemektedir. Lütfen, sitemiz içinde yasal olmayan paylaşımları buradan bize bildiriniz. | ||||
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| The Marmara OteL, The Marmara OteL |
| Konu Seçenekleri | |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Koru Otel Abant Otel Fotoğrafları | JANDARMA | Otel Rehberi Otel Tanıtımları | 0 | 06-20-2008 11:30 AM |
| The Marmara OteL | DenqesiZo9 | Otel Rehberi Otel Tanıtımları | 0 | 06-19-2008 05:21 PM |
| Avni Öztopçu ( 12.01.1962) | EsaS_TÜRK | Sanatçı Biyografileri | 0 | 05-11-2008 01:34 PM |
| Marmara Bölgesi | DWL | Tarih Coğrafya | 0 | 04-13-2008 01:24 PM |
|
Telif Hakları vBulletin v3.8.2 © 2000-2010 |
TürkForum'un Kurucusu Mehmet NAZLICA'dır. Site içeriğini Kaynak Göstermek Şartıyla kullanmanız serbesttir. Forumun Tüm Hakları Şerefli Türk Milletine Aittir. Varlığımız Müslüman Türk Varlığına Armağan Olsun |