![]() |
|
|||
|
İstek ve
Şikayetleriniz için Bizimle
BURADAN İletişim
Kurabilirsiniz. Portal | Haberler | Eğitim | Cep | Msn | Komik Şeyler | Kadınlar Kulübü | Müzik | Sinema | Firma Rehberi | Sosyal Gruplar |
||||
|
|
||||
| ||||||||
|
|
|
Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Bütün Forumları okunmuş kabul et | Kelimeler |
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri |
|
|
#1 |
|
|
S.a hepinize merhaba.Adım Emre 14 yaşındayım.8.sınıfa gidiyorum forumlara meraklıyım okuldan arta kalan vakitlerimi internette dolaşarak geçiriyorum. Online oyunlara meraklıyım.
Üyeyseniz Giriş Yapın Üye Değilseniz Kayıt Olunuz. Konu ßy_Mysterious tarafından (11-05-2009 Saat 03:52 PM ) de değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| Sitemizi beğendiyseniz eğer, tüm sevdiklerinize tavsiye etmeniz bir vazifedir. BURAYI TIKLAYIN ve Tüm Sevdiklerinizi Aramıza Çağırın. | Bu konuyu çok mu beğendin? Eee ne duruyorsun! Sadece Bu Konunun Linkini Arkadaşınıza E-Posta ile gönderebilirsiniz. Bu sayede arkadaşınızda sitemizden İstifade edebilir. | Ücretsiz 50 MB boyutlu Mynet Blog Servisinden yeni bir blog sitesi almak için Tıkırdatınn! | Gmail Hesabınız Varsa Google Reader (Okuyucu) ile sitemizdeki tüm içeriği anlık olarak izlemek için Tıkırdatın | Sitemizdeki 300.000 üyeye niye selam vermiyorsun? Tıkırdat bakalım üyelerimizle selamlaş :) |
| Sitemizde Full Paylaşım YASAKTIR!!! Ücretsiz dağıtılan, Demo, Freeware, Shareware, GNU/GPL Paylaşımlar Yapılabilir. Full Paylaşım Ekleyenler Sitemizden Uzaklaştırılacaktır. Yöneticilerimiz her gün 1000'lerce konuyu incelemektedir. Lütfen, sitemiz içinde yasal olmayan paylaşımları buradan bize bildiriniz. | ||||
|
|
#2 |
|
|
hoşgeldin kardeşim
![]() doğru yerdesin daimi olursun inş. ![]() iyi forumlar...
Merhaba Ziyaretçi :) Benim İmzamı Üye Olmadan Göremezsin Görmek İstersen BURAYI TIKLA Üye ol ve TürkForum Ailemize Sende Katıl... Ben TÜRK'üm ve Şiddetle Bu Siteyi Tüm Arkadaşlarına Önermeni İstiyorum. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
kardesim hosgeldinde online oyunlara bence hiç takılma valla ben okadar metin 2 oynadım hep bos is. ama yinede sen bilirsin tabi
![]()
Merhaba Ziyaretçi :) Benim İmzamı Üye Olmadan Göremezsin Görmek İstersen BURAYI TIKLA Üye ol ve TürkForum Ailemize Sende Katıl... Ben TÜRK'üm ve Şiddetle Bu Siteyi Tüm Arkadaşlarına Önermeni İstiyorum. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Merhabalar..............
Forum'a yeni katıldım paylaşımı bol bir platform olduğunu düşünüyorum. Saygılar |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| merhabalar, merhabalar, türkforum, türkforum |
| Konu Seçenekleri | |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Smallville - Sezon 8 - Güncel - Mp4 - 150 mb - Caps - Tek Link - Türkçe Altyazı | KANUN TÜRK | Smallville | 6 | 05-28-2009 05:31 PM |
| TÜRKFORUM Müşteri Hizmetlerine Hoşgeldiniz :):) | mavisim_26 | Serbest Kürsü | 15 | 08-13-2008 10:43 PM |
| merhabalar TürkForum:) | HiLaLLYıLdIz | Tanışma - İlk Mesajlar | 11 | 08-09-2008 09:49 PM |
| TÜRKFORUM filmi Full Aksiyon Süper Film babbaa sunarrr..! | babbaa | Yazılar | 60 | 04-29-2008 04:40 PM |
| merhabalar türkforum gentr üyeleri. | akata06 | Tanışma - İlk Mesajlar | 6 | 03-03-2008 10:50 AM |
|
|
|
Telif Hakları vBulletin v3.8.2 © 2000-2010 Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir. |
TürkForum'un Kurucusu Mehmet NAZLICA'dır. Site içeriğini Kaynak Göstermek Şartıyla kullanmanız serbesttir. Forumun Tüm Hakları Şerefli Türk Milletine Aittir. Varlığımız Müslüman Türk Varlığına Armağan Olsun |