![]() |
|
|||
|
İstek ve
Şikayetleriniz için Bizimle
BURADAN İletişim
Kurabilirsiniz. Portal | Haberler | Eğitim | Cep | Msn | Komik Şeyler | Kadınlar Kulübü | Müzik | Sinema | Firma Rehberi | Sosyal Gruplar |
||||
|
|
||||
| ||||||||
|
|
|
Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Bütün Forumları okunmuş kabul et | Kelimeler |
| Kelimeler: rep resimli anlatim |
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri |
|
|
#1 |
|
|
![]() Rep vereceğimiz kişinin yeşil ışığının yanındaki yuvarlak içine aldığım simgeye tıklıyoruz Sonra şöyle bir pencere geliyor ![]() Onaylıyorum seçeneğini tikleyip yorumumuzu yazıp reputationa ekleye tıklıyoruz Rep verme işlemini tamamlıyoruz Eğer daha önceden bu kişiye rep vermişseniz şöyle bir hata çıkıyor ![]() Rep vermek demek sizin tecrübe puanınız kadar sayıyı rep vereceğiniz kişinin rep puanına eklemektir Yani herkes tecrübe puanı kadar rep verebilmektedir Umarım açıklayıcı olabilmişimdir Selametle Üyeyseniz Giriş Yapın Üye Değilseniz Kayıt Olunuz.
Merhaba Ziyaretçi :) Benim İmzamı Üye Olmadan Göremezsin Görmek İstersen BURAYI TIKLA Üye ol ve TürkForum Ailemize Sende Katıl... Ben TÜRK'üm ve Şiddetle Bu Siteyi Tüm Arkadaşlarına Önermeni İstiyorum. |
|
|
|
| Sitemizi beğendiyseniz eğer, tüm sevdiklerinize tavsiye etmeniz bir vazifedir. BURAYI TIKLAYIN ve Tüm Sevdiklerinizi Aramıza Çağırın. | Bu konuyu çok mu beğendin? Eee ne duruyorsun! Sadece Bu Konunun Linkini Arkadaşınıza E-Posta ile gönderebilirsiniz. Bu sayede arkadaşınızda sitemizden İstifade edebilir. | Ücretsiz 50 MB boyutlu Mynet Blog Servisinden yeni bir blog sitesi almak için Tıkırdatınn! | Gmail Hesabınız Varsa Google Reader (Okuyucu) ile sitemizdeki tüm içeriği anlık olarak izlemek için Tıkırdatın | Sitemizdeki 300.000 üyeye niye selam vermiyorsun? Tıkırdat bakalım üyelerimizle selamlaş :) |
| Sitemizde Full Paylaşım YASAKTIR!!! Ücretsiz dağıtılan, Demo, Freeware, Shareware, GNU/GPL Paylaşımlar Yapılabilir. Full Paylaşım Ekleyenler Sitemizden Uzaklaştırılacaktır. Yöneticilerimiz her gün 1000'lerce konuyu incelemektedir. Lütfen, sitemiz içinde yasal olmayan paylaşımları buradan bize bildiriniz. | ||||
|
|
#2 |
|
|
Helal olsun Okan ellerine saglik bundan sonra kimse rep verecegim ama nasil rep verilir bilmiyorum bahanesini kullanamayacak
![]()
Merhaba Ziyaretçi :) Benim İmzamı Üye Olmadan Göremezsin Görmek İstersen BURAYI TIKLA Üye ol ve TürkForum Ailemize Sende Katıl... Ben TÜRK'üm ve Şiddetle Bu Siteyi Tüm Arkadaşlarına Önermeni İstiyorum. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Ellerine Sağlık Açıklayıcı Olmuş Yeteri Kadar Okan Sağolasın
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Konu Güncel
Türkforumda rep nasıl verilir bilmeyen kalmasın ![]()
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
Abi Sağolasın Herkesi Buraya Yönlendiriyorum Soranları Tabi
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| Anlatım, Anlatım, nasıl, nasıl, REP, REP, Resimli, Resimli, verilir, verilir |
| Konu Seçenekleri | |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Photoshopta Kolay Rötuş Tekniği (resimli anlatım) | BoZ_TüRk | Resimli Program Anlatım | 7 | 12-27-2009 11:23 AM |
| Windows Vista Kurulum [ Resimli Anlatım ] | UYURGEZER | Resimli Program Anlatım | 10 | 11-25-2008 11:57 AM |
| Windows Xp Kurulumu [ Resimli Anlatım ] | UYURGEZER | Resimli Program Anlatım | 15 | 09-09-2008 11:05 PM |
| yaStorage -den Dosya İndirme [ Resimli Anlatım ] | UYURGEZER | Resimli Program Anlatım | 6 | 07-25-2008 03:09 PM |
|
|
|
Telif Hakları vBulletin v3.8.2 © 2000-2010 Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir. |
TürkForum'un Kurucusu Mehmet NAZLICA'dır. Site içeriğini Kaynak Göstermek Şartıyla kullanmanız serbesttir. Forumun Tüm Hakları Şerefli Türk Milletine Aittir. Varlığımız Müslüman Türk Varlığına Armağan Olsun |