![]() |
|
|||
|
İstek ve
Şikayetleriniz için Bizimle
BURADAN İletişim
Kurabilirsiniz. Portal | Haberler | Eğitim | Cep | Msn | Komik Şeyler | Kadınlar Kulübü | Müzik | Sinema | Firma Rehberi | Sosyal Gruplar |
||||
|
|
||||
| ||||||||
|
|
|
Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Takvim | Bütün Forumları okunmuş kabul et | Kelimeler |
| Kelimeler: sadme, sadme nedir |
|
|
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri |
|
|
#1 |
|
|
sadme
isim, eskimiş Arapça ¹adme 1 . Çarpışma, tokuşma, vurma. 2 . ruh bilimi Sarsıntı. Üyeyseniz Giriş Yapın Üye Değilseniz Kayıt Olunuz.
Merhaba Ziyaretçi :) Benim İmzamı Üye Olmadan Göremezsin Görmek İstersen BURAYI TIKLA Üye ol ve TürkForum Ailemize Sende Katıl... Ben TÜRK'üm ve Şiddetle Bu Siteyi Tüm Arkadaşlarına Önermeni İstiyorum. |
|
|
|
| Sitemizi beğendiyseniz eğer, tüm sevdiklerinize tavsiye etmeniz bir vazifedir. BURAYI TIKLAYIN ve Tüm Sevdiklerinizi Aramıza Çağırın. | Bu konuyu çok mu beğendin? Eee ne duruyorsun! Sadece Bu Konunun Linkini Arkadaşınıza E-Posta ile gönderebilirsiniz. Bu sayede arkadaşınızda sitemizden İstifade edebilir. | Ücretsiz 50 MB boyutlu Mynet Blog Servisinden yeni bir blog sitesi almak için Tıkırdatınn! | Gmail Hesabınız Varsa Google Reader (Okuyucu) ile sitemizdeki tüm içeriği anlık olarak izlemek için Tıkırdatın | Sitemizdeki 300.000 üyeye niye selam vermiyorsun? Tıkırdat bakalım üyelerimizle selamlaş :) |
| Sitemizde Full Paylaşım YASAKTIR!!! Ücretsiz dağıtılan, Demo, Freeware, Shareware, GNU/GPL Paylaşımlar Yapılabilir. Full Paylaşım Ekleyenler Sitemizden Uzaklaştırılacaktır. Yöneticilerimiz her gün 1000'lerce konuyu incelemektedir. Lütfen, sitemiz içinde yasal olmayan paylaşımları buradan bize bildiriniz. | ||||
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| sadme, sadme, sadme hakkında, sadme hakkında, sadme nedir, sadme nedir |
| Konu Seçenekleri | |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Dev E-Kitap Arşivi | Nef'î | E-Kitap/E-Book | 18 | 06-29-2010 11:30 AM |
| Mahalle - Mahalle Nedir - Mahalle Hakkında | SeFa | Ne Nedir? | 0 | 06-11-2009 05:30 PM |
| Logo - Logo Nedir - Logo Hakkında | AhMeT | Ne Nedir? | 0 | 06-09-2009 09:07 PM |
| Vikipedi - Vikipedi Nedir - Vikipedi Hakkında | AhMeT | Ne Nedir? | 0 | 06-09-2009 09:05 PM |
| Tasarım - Tasarım Nedir - Tasarım Hakkında | AhMeT | Ne Nedir? | 0 | 06-09-2009 09:05 PM |
|
|
|
Telif Hakları vBulletin v3.8.2 © 2000-2010 |
TürkForum'un Kurucusu Mehmet NAZLICA'dır. Site içeriğini Kaynak Göstermek Şartıyla kullanmanız serbesttir. Forumun Tüm Hakları Şerefli Türk Milletine Aittir. Varlığımız Müslüman Türk Varlığına Armağan Olsun |